11.6.2015 16:29

Η πλατεία ήταν γεμάτη... [BINTEO - ΦΩΤΟ]

• ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ Φ.Π.Α.

Στις 12.00 το μεσημέρι, κανένα κατάστημα στην Απλωταριά δεν ήταν ανοικτό Τα πάντα έκλεισαν και οι επαγγελματίες γέμισαν την πλατεία. Η Χίος μαζί με όλα τα νησιά διαδήλωσε την αντίθεση της στο ενδεχόμενο κατάργησης του νησιωτικού ΦΠΑ. Εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες, έμποροι και βιοτέχνες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, βρέθηκαν όλοι στην πλατεία και ενώθηκαν παρότι ακόμη και χθες η σύμπνοια και το κοινό μέτωπο αποδείχτηκε πολύ δύσκολο να κρατηθεί.

Αναζητώντας τον ίσκιο, οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση γέμισαν το χώρο περιμετρικά της πλατείας και η μεγάλη συμμετοχή φάνηκε μόνο κατά τη διάρκεια της πορείας προς τα γραφεία των δυο βουλευτών που ακολούθησε της συγκέντρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ