15.6.2015 21:38

Αυτή η Φιλαρμονική σίγουρα έχει μέλλον [ΦΩΤΟ]

Με χαρούμενες νότες, πολλά παιδικά χαμόγελα αλλά και πολλούς ευτυχισμένους γονείς γέμισε το απόγευμα της Δευτέρας η Πλατεία Βουνακίου. Το παιδικό τμήμα της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου, έδωσε το πρώτο του ρεσιτάλ μπροστά στο κοινό με την αρχιμουσικό Ευγενία Βορριά να αισθάνεται υπερήφανη για το ολοένα κι αυξανόμενο ενδιαφέρον της νέας γενιάς για τη μουσική. 
Οι μικροί μαθητές της φιλαρμονικής του Δήμου παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους με την ευκαιρία του κλεισίματος της χρονιάς, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μετά το καλοκαίρι. 
Διπλά υπερήφανοι οι γονείς των μικρών μαθητών που στα λαμπερά μάτια των παιδιών τους είδαν την επόμενη γενιά των άξιων μουσικών που αυτή τη στιγμή απαρτίζουν τη φιλαρμονική του Δήμου Χίου.
 
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ