12.11.2021 15:23

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση: οι 4 τρόποι που λύνει τα χέρια στους επαγγελματίες

Από 1/1/2020 η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι υποχρεωτική για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας ώστε να παραλαμβάνουν οι πελάτες τα παραστατικά που εκδίδονται από τους επαγγελματίες, ενώ ταυτόχρονα επαληθεύονται από το taxisnet της ΑΑΔΕ.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση έρχεται να λύσει τα χέρια στους επαγγελματίες προσφέροντας μια πλήρη εικόνα των οικονομικών της επιχείρησής τους και παράλληλα κάνει πιο εύκολη και τη ζωή των λογιστών – φοροτεχνικών απαλλάσσοντάς τους από σωρεία γραφειοκρατικών διαδικασιών.

 1. Κατάργηση χειρόγραφων μπλοκ

  Τα παραστατικά εκδίδονται ηλεκτρονικά πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τα χειρόγραφα. Η διαδικασία μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, tablet, PC) και τα αρχεία στέλνονται στον πελάτη απλά με ένα κλικ.

 2. Πλήρως συμβατό με τη νέα νομοθεσία

  Είναι υποχρεωτικό βάσει νόμου τα παραστατικά να διαβιβάζονται άμεσα στην ΑΑΔΕ. Το εμπορικό πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο και οι χρήστες του στέλνουν καθημερινά στο myData.

 3. Συνεχής και ολοκληρωμένη ενημέρωση

  Βασικοί δείκτες της επιχείρησης, όπως είναι οι πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα, κλπ., είναι, αλλά και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ) βρίσκονται στην οθόνη σας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 4. Καλύτερη οργάνωση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης

  Καταχωρήστε τα ραντεβού σας, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τις εργασίες σας κλπ. Όλα τα γεγονότα εμφανίζονται σε ενσωματωμένο ημερολόγιο με πολλές διαφορετικές μορφές.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο κατάστημα Techspot.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ