Χωριά

19/11/17 20:42

τελ. ενημ.: 20/11/17 10:23

Τι συνέβη στο θερμοκήπιο του Χαλκειούς

Έκρυθμο παραμένει το κλίμα στο Χαλκειός, μετά τις μεσημεριανές συμπλοκές, οι οποίες δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση μετά από την παρέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ. Η εισβολή ομάδας μεταναστών σε θερμοκήπιο σε κοντινή απόσταση από τη ΒΙΑΛ δεν ήταν ασυνήθιστο γεγονός. Ωστόσο η σημερινή από περίπου 15 άτομα, πέρα από την κλοπή προϊόντων που παράγονται στο θερμοκήπιο, επεκτάθηκε και σε βανδαλισμούς.

Οι πράξεις τους έγιναν αντιληπτές από τον 75χρόνο ιδιοκτήτη, ο οποίος επιχείρησε μάταια να τους παρεμποδίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες σπρώχθηκε και βρέθηκε στο έδαφος, νωρίτερα ωστόσο είχε προλάβει να ενημερώσει τον γιό του, που έφτασε σύντομα στο χώρο έχοντας μαζί του και κυνηγετική καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε για εκφοβισμό, προκειμένου να φύγουν όσοι είχαν εισβάλλει στο θερμοκήπιο.

Η Αστυνομία συνέλαβε μετανάστες που εκτιμά ότι ενεπλάκησαν στο περιστατικό, ενώ διερευνάται η νομιμότητα της κατοχής του όπλου. Ο 75χρόνος νοσηλεύεται στο «Σκυλίτσειο» περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο είναι προφανές ότι τα σύννεφα πυκνώνουν στους χώρους γύρω από τη ΒΙΑΛ και μόνο όποιος δεν θέλει να το αποδεχτεί δεν αντιλαμβάνεται ότι η πρόκληση ενός περιστατικού που θα πυροδοτήσει γενικευμένες αντιδράσεις είναι πια θέμα χρόνου να συμβεί.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση