ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2271044113

Φ. ΠΑΣΠΑΤΗ 16

Παρουσίαση Χίος

Αποστολή email

https://www.parousiasi.gr

ΧΑΡΤΗΣ

Είναι κιόλας 6 χρόνια που η «Παρουσίαση» της Χίου άλλαξε το χάρτη της αγοράς των δώρων και των διαλεχτών ειδών για το σπίτι στο νησί! Αναπόσπαστος κρίκος της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων στη χώρα μας, με τρανταχτά, διάσημα ονόματα της κατηγορίας «ό,τι καλύτερο για το σπίτι», ο προορισμός «Παρουσίαση» κάθε φορά που το δώρο μας θέλουμε να ξεχωρίσει  ή το τραπέζι μας να εντυπωσιάσει… είναι μονόδρομος!

Η μεγάλη μάρκα είναι η ίδια η «Παρουσίαση» μετά από 35 και πλέον χρόνια λαμπρής παρουσίας στην αγορά, όπου σε καιρούς δύσκολους, οι λέξεις συνέπεια, αξιοπιστία και κύρος, εδώ έχουν νόημα. Ομπρέλα διάσημων κατασκευαστών απ’ ολο τον κόσμο, το τρίγωνο του λογοτύπου της εταιρείας και κάτω του ονόματα που με ένα απλό κλικ στο διαδίκτυο, καταλαβαίνει κανείς με τη μία την αξία τους: WMF, Rosenthal, VERSACE,  Villeroy & Boch, Thomas, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid…. Η λίστα δε  είναι μεγάλη και αποκλειστική για την «Παρουσίαση»!

Κι αν τα ενυπόγραφα, κρύσταλλα πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, δώρα ξεχωρίζουν έτσι κι αλλιώς, η «Παρουσίαση» δικαίως καμαρώνει γιατί το αυθόρμητο χαμόγελο, η φροντίδα κι όχι η απλή εξυπηρέτηση, η εξειδίκευση και οι νέες ιδέες, … η ψυχή δηλαδή που οι άνθρωποί της εναποθέτουν σε μία πλούσια παράταξη αντικειμένων, είναι αυτή που ουσιαστικά κάνει τη διαφορά! 

Για όλους τους  παραπάνω λόγους, η «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ» τον Φεβρουάριο του 2017, στο Σικάγο των Η.Π.Α. αναδείχθηκε ως μια από τις 28 καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον κλάδο του premium οικιακού εξοπλισμού και αποτελεί τη μόνη ελληνική εταιρία που έχει λάβει μέρος στο θεσμό των Global Innovation Awards (GIA).

Και επειδή στις μέρες μας οι ισορροπίες ποιότητας – τιμής δεν παρακάμπτονται, ανακαλύψτε πόσο εδώ τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο.

Κάντε μια βόλτα στην «Παρουσίαση», ακόμα κι αν δεν έχετε κάτι κατά νου. Κερδίστε πόντους και δωροεπιταγές μέσα από το σύστημα επιβράβευσης Smart Friends κι αισθανθείτε τι σημαίνει «ποιότητα παντού».

Α, και μην ξεχάσετε να ζητήσετε το νέο πολυσέλιδο κατάλογο της «Παρουσίασης» με τα Trends του 2018 (μόλις κατέφθασε)  - που αν και έχει τον τίτλο "So Cool" είναι πραγματικά ΗΟΤ!