ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2271100560

Κ. Τρεχάκη 16

House of english/français/deutsch/türkçe

Αποστολή email

https://houseofenglish.webnode.gr/

ΧΑΡΤΗΣ

 

Σ' ένα χώρο φωτεινό, φτιαγμένο με μεράκι και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "House of English" έχουν την ευκαιρία, όχι απλώς να μάθουν μία ξένη γλώσσα αλλά να μπορούν να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσα από αυτή καθώς και να την κατακτήσουν ολοκληρωτικά μέσα από βιωματικό τρόπο. 

Το πρόγραμμα σπουδών έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσομάθειας, συνδυάζοντας σύγχρονες εκπαιδευτικές σειρές με τη χρήση ειδικού λογισμικού, συνθέτοντας έτσι μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία. 

Οι πλήρως καταρτισμένοι καθηγητές έχουν την ικανότητα να μεταδώσουν την αγάπη τους για τις ξένες γλώσσες αλλά και να διευρύνουν τις γνώσεις των μαθητών ,πέρα από τα όρια ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, στις συνήθειες και τον πολιτισμό των άλλων χωρών. 

Η συνεχής ενημέρωση των γονιών, καθώς και η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων, μέσα από συναντήσεις, ημερίδες, αλλά και γιορτές έρχεται να συμπληρώσει μία όμορφη εικόνα ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής διαδρομής. Ελάτε να την απολαύσουμε!

Δείτε εδώ τις προσφορές μας

Διεύθυνση σπουδών: Δέσποινα Κοπάνου-Σαραντινού
Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών