Ζωή

9/10/18 14:55

τελ. ενημ.: 9/10/18 14:59

Το GREEK GASTRONOMY ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Χίου

Στους γαστρονομικούς θησαυρούς της Χίου κατατάσσει το  GREEK GASTRONOMY .GR  τα εστιατόρια: « Αστέρι» του Γιώργου Κώσταλου στα Αυγώνυμα,  το «Απόμερο» στον Κάμπο,  του Χότζα στην πόλη της Χίου και το Κεχριμπάρι.  Σύμφωνα με το greekgastronomy  το ΑΣΤΕΡΙ αποτέλεσε μια απίστευτη γαστρονομική έκπληξη και παροτρύνει τους αναγνώστες του αν επισκεφτούν τη Χίο να δοκιμάσουν τους γευστικούς πειρασμούς της οικογενειακής αυτής ταβέρνας.

Διθυραμβικά είναι και τα σχόλια για το Απόμερο και τη φιλοξενία του ενώ για την παραδοσιακή ταβέρνα του Χότζα αναφέρει ότι είναι μια από τις δημοφιλέστερες σ τη Χίο.

Τέλος χαρακτηρίζει το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ως ένα από τα καλύτερα και πιο έντιμα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  μεζεδοπωλεία της Ελλάδος.

Αναλυτικά το αφιέρωμα στα Χιώτικα εστιατόρια στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-asteri-augonyma-chios/

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-apomero-kampos-chios/

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-xotzas-chios/

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/mezedopoleio-kexrimp/ari-chios