27.7.2017 12:53

255.000 ευρώ για την προστασία από την υφαλμύρινση

Την ένταξη του έργου του καθορισμού και της οριοθέτησης περιοχών υπόγειων υδατικών συστημάτων που παρουσιάζουν κακή ποιότητα εξαιτίας της υφαλμύρινσης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Βορείου Αιγαίου, ανακοίνωσε η Χρ. Καλογήρου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 255.000 ευρώ και θα το υλοποιήσει η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Η διάρκεια του έργου είναι 40 μήνες με έναρξη την 30η Νοεμβρίου 2017 και λήξη την 30η Μαρτίου 2021.

 «Οι υδάτινοι πόροι και κυρίως η καλή ποιότητα αυτών είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός τόπου με όρους βιωσιμότητας και αειφορίας. Εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότηση ώστε να προταθούν τα απαραίτητα μέτρα εξυγίανσης και ορθολογικής διαχείρισης», ανέφερε η Χρ. Καλογήρου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ