Πολιτική

11/10/17 11:48

τελ. ενημ.: 12/10/17 11:14

«Επιβλαβής για τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών ο κ. Μουζάλας»

Παρέμβαση του τομεάρχη της Ν.Δ. για το Μεταναστευτικό Μ. Βαρβιτσιώτη μετά το δημοσίευμα του Politischios.gr

Για σωρευμένα ψέματα και ανικανότητα στη διαχείριση του μεταναστευτικού κατηγορεί την Κυβέρνηση μέσα από ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Κόντρα σε όλες του τις διαβεβαιώσεις προς τους νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου, που βλέπουν καθημερινά τα νησιά τους να “βουλιάζουν” από παράνομους μετανάστες -  ο κ. Μουζάλας εγκαθιστά σήμερα με την υπογραφή του πέντε νέα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hot-spots) προσφύγων και παράνομων μεταναστών. Μάλιστα, η τοποθεσία τους παραμένει άγνωστη, με τον ίδιο να ενεργεί “εν κρυπτώ”, ακόμα και από τις τοπικές κοινωνίες», αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Επιλέγει, δηλαδή, αντί να λάβει μέτρα για την αποσυμφόρησή των νησιών μας, να τα μετατρέψει, ουσιαστικά, σε μόνιμες “αποθήκες” για χιλιάδες παράνομους μετανάστες. 
 Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Μουζάλα στη Βουλή, προκειμένου να καταλάβουν όλοι  το μέγεθος της ανεπάρκειάς του
», καταλήγει ο γαλάζιος τομεάρχης. Το θέμα της πρόθεσης δημιουργίας 5 νέων hotspot είχε αποκαλύψει σε κεντρικό του άρθρο την περασμένη εβδομάδα το politischios.gr