Παραπολιτικά

12/10/17 13:35

τελ. ενημ.: 12/10/17 13:35

Ο Κόνσολας στον τόπο … του εγκλήματος

Γέμιζε με πύρινες δηλώσεις του βουλευτή Δωδεκανήσων, Μ. Κόνσολα, η ειδησεογραφία του νησιωτικού συμπλέγματος όσο υπήρχε διχογνωμία για την κατάληξη του τμήματος Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με το (δικό του) δίκιο ο βουλευτής ωρύονταν το τμήμα να καταλήξει στη Ρόδο και κατακεραύνωνε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μόνο για την πρόθεση να το ιδρύσει με έδρα τη Χίο.

Οι καιροί πέρασαν, το Τμήμα Τουρισμού εδράζεται στο νησί μας, ήδη δέχθηκε τους πρώτους του φοιτητές, και ο Μ. Κόνσολας επισκέπτεται την Παρασκευή τη Χίο με την ιδιότητα του τομεάρχη Τουρισμού της Ν.Δ..

Όσοι προετοίμασαν το πρόγραμμα της επίσκεψης του επέλεξαν να εντάξουν και περιοδεία του στο Πανεπιστήμιο. Εκεί ή ο κ. Κόνσολας θα … τα μαζέψει ή θα συμπεριφερθεί ως κύριος και θα εξηγήσει γιατί αυτή η επιμονή η ήδη αναβαθμισμένη τουριστικά Ρόδος να στερήσει από τη Χίο μια μικρή πιθανότητα ανάκαμψης μέσω του Πανεπιστημίου. Τον σέρνουν στον … τόπο του εγκλήματος, ας του επιτρέψουν κάπως να μιλήσει και για αυτό καθ’ αυτό το έγκλημα.