Οικονομία

11/10/17 11:27

τελ. ενημ.: 11/10/17 12:06

Πώς να Κερδίσετε Χρήματα Μέσω της Πλατφόρμας Δυαδικών Επιλογών Binatex

Ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν τις συναλλαγές δυαδικών επιλογών, αρχικά ως μια επιπλέον πηγή εισοδήματος και στη συνέχεια, ως βασική και μόνιμη. Περί τίνος πρόκειται; Ουσιαστικά, αποτελεί την απόκτηση κέρδους μέσω επενδύσεων, προβλέποντας σωστά αν η αξία ενός ενεργητικού θα ανέβει ή θα πέσει. Πώς όμως θα ξεκινήσετε και πώς θα βγάλετε χρήματα μέσω των δυαδικών επιλογών; Δείτε παρακάτω.

Είναι όντως εφικτό το κέρδος με την Binatex;

«Τελικά, μπορώ στ’ αλήθεια να βγάλω λεφτά με τις δυαδικές επιλογές;», όλοι κάνουν αυτή την ερώτηση τουλάχιστον δύο φορές. Αρχικά, ρωτούν πότε πρέπει να αποφασίσουν αν πρέπει να ξεκινήσουν τις συναλλαγές ή όχι. Και μετά, κάνουν την ίδια ερώτηση μετά από κάθε αποτυχία κι απώλεια χρημάτων. Ωστόσο, η απάντηση είναι πάντα η ίδια: Ναι! Μπορείς στ’ αλήθεια να κερδίσεις χρήματα!

Όπως είναι λογικό, υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ατόμων, οι οποίοι συνεχίζουν να βροντοφωνάζουν σε όλα τα φόρουμ, ότι έχουν πέσει θύματα απάτης. Ποιος το λέει όμως, στ’ αλήθεια; Τις περισσότερες φορές πρόκειται για άτομα που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα δικά τους λάθη, άτομα που δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να αρχίσουν τις συναλλαγές, ή απλά είναι άτομα που όντως έχουν πέσεις θύμα απάτης.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν και πολλοί που ξεκίνησαν και συνεχίζουν να κερδίζουν πραγματικά λεφτά, χωρίς να το διατυμπανίζουν στο διαδίκτυο και τα σχετικά φόρουμ. Παρ’ όλα αυτά, είναι πάντα ανοιχτοί να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αρχάριων. Το θέμα είναι, ότι απλώς δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν με αυτό, γιατί είναι απασχολημένοι με τη δουλειά τους. Στην τελική, οι συναλλαγές των δυαδικών επιλογών αποτελούν μια υψηλά διανοητική εργασία.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε με τις δυαδικές επιλογές

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο μπορούν να κερδίσουν οι επιτυχημένοι επενδυτές, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν εργοδότες και το εισόδημα εξαρτάται αποκλειστικά από τις ικανότητες, της επιμονής και της επινοητικότητας του επενδυτή! Εδώ όμως υπάρχει κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα – ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Το εισόδημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

  • Το αρχικό χρηματικό ποσό που έχει επενδυθεί. Όλα είναι απλά εδώ: όσο μεγαλύτερη είναι η επένδυση, τόσο μεγαλύτερο το εισόδημα.
  • Η αποδοτικότητα των δυαδικών επιλογών. Διάφορες πλατφόρμες και μεσίτες προσφέρουν διαφορετικό ποσοστό εισοδήματος. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο μεγαλύτερο το κέρδος.
  • Η εμπειρία του επενδυτή.

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα τελικά κέρδη. Σε γενικές γραμμές όμως, το μηνιαίο κέρδος ενός επενδυτή από τις δυαδικές επιλογές κυμαίνεται από τα 1.000 έως και τα 10.000 δολάρια.

Επιλογή ενός αξιόπιστου χρηματομεσίτη

Μπορούμε να πούμε, ότι αυτό αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία στη λίστα του τι χρειάζεται να γίνει πριν την έναρξη των συναλλαγών. Στην τελική, θα ήταν αρκετά δύσκολο να βγάλετε λεφτά με τις δυαδικές επιλογές αν συνεργάζεστε με μια αμφίβολη εταιρεία. Μετά από λίγη έρευνα, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, ότι λίγες πλατφόρμες συναλλαγών πληρούν τα κριτήρια ενός αξιόπιστου και φερέγγυου χρηματομεσίτη. Εμείς μπορούμε με ασφάλεια να προτείνουμε τις υπηρεσίες συναλλαγών, που προσφέρονται από την Binatex, τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους επενδυτές. Τι είναι αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες πλατφόρμες αυτού του είδους;

  • Καλή φήμη και πλήρης διαφάνεια. Μπορείτε να βρείτε πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες της στα επενδυτικά φόρουμ κι αυτό αποτελεί την πρώτη ένδειξη ενός αξιόπιστου χρηματομεσίτη. Αν μια εταιρεία αποκρύπτει το όνομα του ιδιοκτήτη της, δεν επιβεβαιώνει τη διεύθυνσή της και οι εκπρόσωποι της υποστήριξης πελατών δεν δίνουν ευθείς απαντήσεις, τότε όλα αυτά αποτελούν ισχυρές και ξεκάθαρες ενδείξεις, ότι αυτή η εταιρεία είναι ακόμα μία απάτη.
  • Μη φορτικοί μάνατζερ. Οι υπηρεσίες, που έχουν σκοπό την απάτη, προσλαμβάνουν επαγγελματίες μάνατζερ πωλήσεων και τους αναθέτουν την εργασία να αποκομίσουν όσο πιο πολλά χρήματα μπορούν από κάθε πελάτη, με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Με λίγα λόγια εξαπατούν τους αρχάριους επενδυτές και αποτρέπουν τους έμπειρους από την επιτυχημένη επενδυτική δραστηριότητα, δίνοντάς τους λανθασμένες «συμβουλές».
  • Γρήγορη και εύκολη πλατφόρμα επενδύσεων. Η Binatex δεν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες παρόχων λογισμικού επενδύσεων. Αυτό της επιτρέπει να λειτουργεί με έναν σταθερό τρόπο χωρίς να υπερφορτώνεται.
  • Παρέχεται demo λογαριασμός και μια ελάχιστη αρχική κατάθεση. Οι αρχάριοι μπορούν σπάνια να ξεκινήσουν να κάνουν συναλλαγές δυαδικών επιλογών με σωστό τρόπο κι αυτό είναι κάτι που οι χρηματομεσίτες γνωρίζουν καλά. Οι ανήθικες εταιρείες πιέζουν τους αρχάριους πελάτες τους να γεμίζουν τους λογαριασμούς τους με μεγάλα χρηματικά ποσά. Εν αντιθέσει, η Binatex δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να μάθουν την τέχνη των διαπραγματεύσεων και των επενδύσεων, χωρίς ρίσκο, δημιουργώντας απλώς έναν demo λογαριασμό. Επιπλέον, διαθέτει τις χαμηλότερες απαιτήσεις για ελάχιστη κατάθεση (ξεκινώντας από 1 USD).
  • Υψηλό εισόδημα. Οι έμπειροι επενδυτές συνιστούν τις επενδύσεις σε πλατφόρμες όπως η Binatex, οι οποίες μπορούν να αποδώσουν κέρδη από 80% και άνω.
  • Διαθέσιμες μέθοδοι κατάθεσης / ανάληψης. Δώστε μεγάλη προσοχή στα online συστήματα πληρωμών, που χρησιμοποιούνται για την κατάθεση και ανάληψη κεφαλαίων. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων από την Binatex, χρησιμοποιώντας δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής, όπως: Yandex Money, QIWI, Bitcoin, VISA, MasterCard.

Εκπαίδευση

Η προετοιμασία για την ενασχόληση με τις δυαδικές επιλογές αρχίζει με τη σωστή εκπαίδευση. Η Binatex προσφέρει στους πελάτες της ένα demo λογαριασμό για online εκπαίδευση κι εξάσκηση, ώστε στη συνέχεια να είναι σε θέση να βάλουν όλη τη γνώση σε εφαρμογή.

Το ποσό στον demo λογαριασμό ανέρχεται στα $1.000. Είναι αδύνατον να κάνετε ανάληψη αυτών των κεφαλαίων, καθώς και όλα τα κέρδη που προέρχονται από αυτά. Ωστόσο, αυτός ο λογαριασμός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το σύστημα των δυαδικών επιλογών.

Οι αρχάριοι συχνά έχουν την ακατανίκητη επιθυμία να επενδύσουν τα χρήματά τους και να αρχίσουν τις συναλλαγές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Χωρίς την ελάχιστη εκπαίδευση, αυτοί οι νέοι χρήστες συνήθως αποτυγχάνουν και χάνουν όλες τους τις επενδύσεις. Είναι καλύτερα να μπείτε στο «χορό» των επενδύσεων, μαθαίνοντας τα βήματα σιγά-σιγά. Παρακολουθείτε τις διεθνείς οικονομικές ειδήσεις και των αντίκτυπό τους στις αγορές και να διαβάζετε πληροφοριακά άρθρα και βιβλία για τις συναλλαγές και τις επενδύσεις (προτιμήστε μη τεχνικά κείμενα).

Στρατηγική επενδύσεων

Στον κόσμο των επενδύσεων, υπάρχουν φήμες για την ύπαρξη μιας συγκεκριμένης στρατηγικής, που θεωρείται το «Άγιο Δισκοπότηρο» των συναλλαγών. Ακολουθώντας τη στρατηγική αυτή, μπορείτε να αποκομίσετε 100% κέρδος και να γίνεται πλούσιοι άμεσα. Στην πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όσον αφορά τις δυαδικές επιλογές, γι’ αυτό και κάθε επενδυτής αναζητά τις δικές του μεθόδους, οι οποίες θα ταιριάξουν καλύτερα στις ανάγκες του και θα του αποφέρουν μεγαλύτερο εισόδημα.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προτεινόμενων στρατηγικών online. Ωστόσο, μην αναμένετε, ότι όλες τους είναι αποτελεσματικές, καθώς πρόκειται για έτοιμες λύσεις, που προτείνονται από κάποιον άλλο. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα να μην έχουν τα ίδια αποτελέσματα για σας. Σας συνιστούμε να ερευνήσετε όλες τις στρατηγικές, που είναι διαθέσιμες online, ειδικά όταν τα υποσχόμενα κέρδη είναι ξεκάθαρα υπερβολικά, ενώ παράλληλα δεν προσφέρεται κάποια δοκιμαστική περίοδος. Για να το καταφέρετε αυτό χωρίς χρηματικές απώλειες, σκεφτείτε τη χρήση ενός demo λογαριασμού, καθώς ο ευκολότερος τρόπος να αναπτύξετε μια σωστή στρατηγική είναι μέσω της πράξης κι όχι της θεωρίας.

Διαχείριση χρημάτων

Η διαχείριση χρημάτων περιλαμβάνει την έννοια του προϋπολογισμού του ποσού της κάθε επένδυσης. Τα ξεκάθαρα όρια επένδυσης αποτρέπουν τον επενδυτή από το να επενδύει μεγάλα χρηματικά ποσά σε ριψοκίνδυνες συναλλαγές.

Συνιστούμε σε όλους τους αρχάριους να χρησιμοποιούν τη μέθοδο του σταθερού επιτοκίου. Αυτό περιλαμβάνει την επένδυση ποσών που είναι ανάλογα με τα κεφάλαιά σας. Για παράδειγμα, αν το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι $10.000 και σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομικής διαχείρισης το μέγεθος των επενδύσεων δεν πρέπει να ξεπερνά το 2%, τότε η επένδυση θα πρέπει να ανέρχεται στο ποσό των $200.

Επενδύσεις

Συνιστάται να αρχίσετε τις επενδύσεις σε δυαδικές επιλογές με πραγματικά χρήματα μόνο μετά την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων μέσω της χρήσης του demo λογαριασμού. Θα πρέπει επίσης να συνεχίσετε να δοκιμάζετε τις στρατηγικές σας, χρησιμοποιώντας εικονικά χρήματα, έως ότου η αρχική κατάθεση διπλασιαστεί μέσα σε μια περίοδο τουλάχιστον ενός μήνα.

Συνιστούμε να πραγματοποιήσετε μια μικρή πρώτη κατάθεση, καθώς οι επενδύσεις σε δυαδικές επιλογές με το demo λογαριασμό είναι ελαφρώς διαφορετικές από αυτές με τον αληθινό λογαριασμό. Όσο συνεχίζετε να αποκομίζετε κέρδη, μπορείτε να αυξήσετε την κατάθεσή σας. Αν όμως σημειώνετε συνεχώς χρηματικές απώλειες για την περίοδο ενός μήνα, δοκιμάστε να εντοπίσετε το λόγο πίσω από τις αποτυχίες αυτές.

Ένα ημερολόγιο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη στρατηγική σας. Διατηρώντας ένα επενδυτικό ημερολόγιο θα μπορείτε να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της στρατηγικής σας. Καταγράψτε κάθε επένδυση και θα μπορείτε να αναλύετε τις επιλογές σας, ώστε να αποκομίζετε μεγαλύτερα κέρδη με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο.

Η ομορφιά των δυαδικών επιλογών είναι, ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τις συναλλαγές. Το σημαντικότερο δεν είναι το ποσό του κεφαλαίου ή η γνώση, αλλά η σωστή επιλογή της κατάλληλης επενδυτικής πλατφόρμας.