21.2.2012 23:45

Καλώς να… κολλήσετε!

Λένε, πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σύμφωνοι… ως εδώ. Πώς όμως ορίζεται κιόλας; Τι θα ήταν «καλύτερο» εάν δεν είχε όλα όσα κάποιος χρειάζεται καλύπτοντας ένα βασικό αλλά και ουσιώδες φάσμα των αναγκών του;
Στην εποχή των γρήγορων απαιτήσεων, του λιγοστού προσωπικού χρόνου, της αέναης ανάγκης για εξέλιξη ο «π» εννοείται πως δεν θα έμενε ένα βήμα πίσω… Όπως τόλμησε κάποτε έτσι το κάνει και τώρα. Εξάλλου, ούτε η ενημέρωση είναι άγνωστη λέξη σε μας, ούτε και η τεχνολογία.
Στην προσπάθεια μας να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες ενημέρωσης που επιθυμούμε να προσφέρουμε σε όλους συνυπολογίσαμε πολλά. Το χρόνο μας, τις δυνατότητές μας, τα κόστη μας –ναι υπάρχουν και είναι πάντα υπολογίσιμα- κι έτσι σήμερα σας ανοίγουμε την πόρτα του «σπιτιού» μας, ευχόμενοι να μείνετε και να μας συντροφεύετε καθημερινά.
Η ιστοσελίδα του «π» έγινε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Διαδραστική, λειτουργική, σύγχρονη, περιλαμβάνει όλη την ειδησεογραφία της ημέρας που περνά και εκείνης που έρχεται, μέσα από τα μάτια επαγγελματιών δημοσιογράφων, ο κάθε ένας με την πορεία του στο μικρό –μεγάλο χώρο της χιώτικης είδησης.
Μέσα από το www.politischios.gr ο καθένας και η καθεμιά γίνεται σχολιαστής της είδησης, μετέχει, ποστάρει, στέλνει, εκτυπώνει, παρακολουθεί στην πρώτη ιντερνετική τηλεόραση της Χίου το δελτίο ειδήσεων, τις εκπομπές, τα ρεπορτάζ, άμεσα, ζωντανά, ακούει μουσική όποτε το επιθυμεί και γενικά μπορεί άνετα να… κολλήσει.
Το δικό μας εγχείρημα έρχεται μετά από πολύ συζήτηση μεταξύ μας. Λίγο μετά το καλοκαίρι η ιδέα σφηνώθηκε για τα καλά στο μυαλό μας και αρχίσαμε να αναζητούμε όλα όσα πιστεύαμε ότι πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα κόμβο ενημέρωσης, πρωτίστως τοπικής.
Δουλέψαμε, σκεφτήκαμε, συμπληρώσαμε, αφαιρέσαμε, κουράσαμε, καθυστερήσαμε κιόλας, όμως πλέον κάθε πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν. Η διάθεσή μας παραμένει ψηλά και ο στόχος μας είναι ένας. Μόνο η είδηση.
Η ιστοσελίδα του «ΠΟΛΙΤΗ» είναι σκέψη δική μας και προϊόν άλλων. Οφείλουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον Γιώργο Χατζηπαναγιώτη και τον Κώστα Φάκο από το Techspot που δέχθηκαν χωρίς περιστροφές να βρουν το μπελά τους μαζί μας, όμως να νιώθουν κι εκείνοι σήμερα ευχαριστημένοι για το τελικό αποτέλεσμα. Η βοήθεια και η φιλία τους πλέον μας είναι απαραίτητη.
Η ιστοσελίδα από σήμερα υπηρετεί το σκοπό της ενημέρωσης.
Ν. Γεωργούλης, Αγγ. Κωνσταντίνου, Παντ. Φύκαρης, Δημ. Μυωτέρης και Αρ. Ταναϊνης μαζί και με άλλους και με άλλες που θα πλαισιώσουν άμεσα το νέο εγχείρημά μας, θα είναι σε αυτές τις σελίδες για να σας προσφέρουν τι άλλο; Ειδήσεις….

Καλώς να κολλήσετε λοιπόν

Ευχές με κλικ
Νίκος Κατσαράκης 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ