14.12.2015 15:45

Γκρεμίζεται το νεοκλασικό στα Νένητα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Με τη φαρέτρα των επιχειρημάτων της γεμάτη, η Δημοτική αρχή επιχειρηματολόγησε υπέρ της κατεδάφισης του ακινήτου στα Νένητα. Το διάσημο πλέον ακίνητο είναι εκείνο που παρεμποδίζει τη διέλευση των μεγάλων οχημάτων προς τον βοτανικό κήπο, καθιστώντας προβληματική την επισκεψιμότητα του.

Όπως υποστήριξε, ο Μ. Βουρνούς, ο δήμος έχει πλέον εξασφαλίσει την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών για την κατεδάφιση του ακινήτου και πλέον με την έγκριση της πίστωσης θα προχωρήσει και στην εκτέλεση του έργου.

Απορεί η αντιπολίτευση

Υπόνοιες για διαφορετική αντιμετώπιση του δημάρχου λόγω επαγγέλματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες προσπάθησε να διασπείρει ο Στ. Καμπούρης με αφορμή αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή, παρά τις συνεχείς προσπάθειες δεν κατάφερε ποτέ να εισακουστεί, για να απαντήσει ο Μ. Βουρνούς ότι η επιχειρηματολογία που κατατέθηκε ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια απόρριψης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ