10.12.2016 12:52

Υψώθηκε η περίφραξη στο Αεροδρόμιο

Θέμα ημερών είναι πλέον η ολοκλήρωση της περίφραξης των απαλλοτριωμένων εκτάσεων στην περιοχή του αεροδρομίου, κάτι που θα σηματοδοτήσει και την ολοκλήρωση της δημιουργίας του πολυπόθητου clearway.

Σύμφωνα με τον ανάδοχο εργολάβο της εταιρίας «Πυλώνας» μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση συρμάτων από την πλευρά της λεωφόρου Ενώσεων και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η περίφραξη στο «γ» της οδού Αεροπόρου Ροδοκανάκη που θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τέλος του χρόνου.

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η ύψωση της περίφραξης στην επέκταση της οδού Ιωάννου Χρήστου που ενώνεται με την Ροδοκανάκη, αφού οι κάτοικοι αντιδρούν στη συνέχιση των εργασιών εξαιτίας του γεγονότος ότι ο δρόμος παραμένει χωματόδρομος χωρίς κανείς να έχει μεριμνήσει για την ασφαλτόστρωσή του.

«Διαθέτουμε και τα υλικά και τους πασάλους. Όμως οι κάτοικοι έχουν αποστείλει εξώδικο. Όταν πάρουμε το «πράσινο φως» θα συνείσουμε άμεσα τις εργασίες και σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε ο κ. Γιαλούρης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ