19.2.2017 19:56

Υποψίες για H1N1 σε Χιώτη Αστυνομικό

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου της Χίου νοσηλεύεται αστυνομικός, έπειτα από περιστατικό γρίπης. Το περιστατικό έγινε γνωστό από το μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) Πασχάλη Ευθυμιάδη.

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύει ο ιστότοπος nantiareport ο κ. Ευθυμιάδης σημειώνει:

«Δυστυχώς έρχεται με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο να επιβεβαιωθούν οι αγωνίες και οι φόβοι μας, για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των αστυνομικών ανά την χώρα και
την προχειρότητα που αντιμετωπίζει το θέμα η οργανωμένη πολιτεία!

Στη Χίο παρουσιάστηκε σοβαρό περιστατικό γρίπης H1N1 σε συνάδελφο μας και ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης στο τοπικό νοσοκομείο. Ο συνάδελφος εκτελούσε καθημερινά υπηρεσία στην ανοικτή δομή φιλοξενίας προσφύγων. Τα ερωτήματα είναι πολλά όπως και οι ευθύνες, πρώτιστα ευχόμαστε να βγεί τάχιστα δυνατός και υγιής από αυτήν την δοκιμασία του ίδιου και της οικογένειας του. Τέλος κάνουμε έκκληση άλλη μία φορά, οι συνάδελφοι να είναι πολύ προσεκτικοί, να τηρούν αυστηρά μέτρα προσωπικής προφύλαξης και υγιεινής κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους».

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Από την πλευρά της πάντως η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Βουτιέρου, ναι μεν επιβεβαίωσε τη νοσηλεία του Αστυνομικού χωρίς όμως να κάνει για λόγο για επιβεβαιωμένο περιστατικό Η1Ν1. «Ναι υπάρχει αστυνομικός που νοσηλεύεται, όμως περιμένουμε αύριο τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να επιβεβαιώσουμε ότι όντως πρόκειται για Η1Ν1. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Αστυνομικός εργάζονταν στη ΒΙ.ΑΛ. δεν μπορεί να συνδέεται με κανέναν τρόπο με το ότι νόσησε», ξεκαθάρισε η ίδια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ