23.2.2017 14:03

Ύστατη έκκληση Φαφαλιού για να σωθεί ο Ρουκετοπόλεμος

«ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ», ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Ο ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ύστατη έκκληση στους θιγόμενους από τον Ρουκετοπόλεμο κατοίκους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έθιμο κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο και δεσμεύσεις, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Βρονταδούσης αντιδήμαρχος Ματθαίος Φαφαλιός.

Σε αυτή αναλυτικά αναφέρει:

«Κατανοώντας πλήρως την πλευρά των θιγόμενων  Βρονταδούσων για το έθιμο του Ρουκετοπόλεμου και γνωρίζοντας τις απραγματοποίητες δεσμεύσεις χρόνων για την αποκατάσταση των ζημιών , εγώ ο ίδιος κάνω τελευταία έκκληση  προς αυτούς να συνεργαστούν  και να εμπιστευτούν  το Δήμο και  το Σύλλογο  Διατήρησης εθίμων Βροντάδου. Όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας για να οχυρωθούν  όσο το δυνατόν καλύτερα τα σπίτια ώστε να έχουμε τις λιγότερες απώλειες  τις οποίες  και θα φροντίσουμε να αποκαταστήσουμε.

Με την καλή πίστη και θέληση όλων μας  ας μην αφήσουμε και φέτος το Πάσχα στο Βροντάδο να κυριεύσει η καταθλιπτική ατμόσφαιρα  που βιώσαμε όλοι πέρσι  χωρίς τις ρουκέτες. Ας μην ξεχνάμε πως Πάσχα στο Βροντάδο σημαίνει ….. Ρουκετοπόλεμος !»

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ