23.2.2017 16:00

Ύψωσαν πανό οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Αρχαιολογίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Το δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν εδώ και δύο μήνες οι συμβασιοίχοι του Υπ. Πολιτισμού που βλέπουν καθημερινά τις ελπίδες τους για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους να εξανεμίζονται, χωρίς κανείς να μπορεί να τους απαντήσει με σιγουριά για το πότε θα πληρωθούν.

Ως ύστατο μέτρο πίεσης οι δεκάδες συμβασιούχοι της Αρχαιολογίας επέλεξαν να απέχουν από την εργασία τους, τονίζοντας ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.

«Εδώ και δύο μήνες παραμένουμε απλήρωτοι. Μας είπαν αόριστα ότι κάποια στιγμή ίσως προς το τέλος Μαρτίου να πληρωθούμε. Τι θα κάνουμε μέχρι τότε. Όλοι μας έχουμε τις τράπεζες να μας κυνηγάνε, έχουμε οικογένειες πίσω μας, έχουμε απλήρωτους λογαριασμούς», ανέφεραν στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ