18.9.2018 13:56

Υπάρχουν και αυτοί οι δημότες…

Μπορεί στη μία πλευρά του νησιού κάποιοι δημότες να παρατούν καταμεσής του δρόμου τα κλαδιά  που έκοψαν από τα χωράφια τους, υπάρχουν όμως και άλλοι δημότες που αν και βρίσκονται πολύ μακριά φροντίζουν άμεσα να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και να «γυαλίζουν» τα κτήματα τους ώστε να περιορίζουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Μια τέτοια δημότισσα είναι η  Χιώτισσα ομογενής μόνιμη κάτοικος ΗΠΑ Δ.Π η οποία, όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος Κωστής Καρατζάς  ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου και καθάρισε το χωράφι  της που βρίσκεται πλησίον του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Σταφυλά στον Κάμπο.

«Αξίζει να συγχαρούμε την Χιώτισσα ομογενή μόνιμη κάτοικο ΗΠΑ κ. Δ. Π. για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου της Χίου για καθαρισμό-αποψίλωση του κτήματός της, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου του Σταφυλά στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Κάμπου. Να σημειωθεί ότι παρότι βρίσκεται στην Αμερική συνέβαλε με τον δικό της τρόπο στην πυροπροστασία του νησιού μας», αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Κωστής Καρατζάς μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ