8.1.2013 11:23

Τους έπιασαν στα πράσα...

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 2 ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΑΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τσακωτοί έγιναν από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Χίου, σήμερα στις 3 τα ξημερώματα δύο Βούλγαροι, την ώρα που επιχειρούσαν διάρρηξη σε οικία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Οι γείτονες αντιλαμβανόμενοι περίεργες κινήσεις, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έφθασε στο σημείο με δύο περιπολικά και 4 άνδρες προκειμένου να διερευνήσουν την καταγγελία.

Την ώρα εκείνη οι δύο δράστες ηλικίας 25 και 44 χρονών αντίστοιχα, είχαν διαρρήξει την ξύλινη πόρτα του σπιτιού και βρίσκονταν στο εσωτερικό της οικίας έχοντας επιδοθεί στην ανεύρεση αντικειμένων και συσκευών υψηλής χρηματικής αξίας.

Και οι δύο στη θέα των Αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν όμως ήταν ήδη αργά αφού τα διωκτικά όργανα είχαν περικυκλώσει το σπίτι.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κατσαβίδια, λοστοί και άλλα εργαλεία που παραδέχτηκαν ότι τα είχαν προμηθευτεί για διαρρήξεις.

Στη συνέχεια αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεση υπέδειξαν στους άνδρες της ασφάλειας το σημείο της μόνιμης κατοικίας τους όπου μετά από σχετικό έλεγχο βρέθηκαν 12 τηλεοράσεις νέας αλλά και παλαιότερης τεχνολογίας που όμως δεν συνδέονται με καμία από τις υποθέσεις διαρρήξεων του τελευταίου χρόνου.

Μάλιστα είπαν στους Αστυνομικούς ότι τις προόριζαν για ανακύκλωση γεγονός που απομένει να διαπιστωθεί.

Τόσο ο 25χρονος όσο και ο 44χρονος οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής Χίου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ