16.4.2014 14:01

Τουρνουά Bowling Δυτικής Αττικής για άτομα με ΔΑΦ

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, το Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με ΔΑΦ  «Ηλίανθος», του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, πραγματοποίησαν το «1ο Τουρνουά Bowling Δυτικής Αττικής για άτομα με ΔΑΦ», την Τρίτη 1η Απριλίου 2014.
Συμμετείχαν περίπου 90 άτομα με αυτισμό, από διάφορες δομές της Αττικής, τα οποία έπαιξαν, διασκέδασαν, έκαναν γνωριμίες και στο τέλος κέρδισαν αναμνηστικά μετάλλια για την αξιόλογη προσπάθειά τους.
Με την λήξη του «1ου Τουρνουά Bowling Δυτικής Αττικής για άτομα με ΔΑΦ» το Δ.Σ. του Κέντρο Παιδιού και Εφήβου θα ήθελε πολύ να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Κωνσταντίνο Φούντα, καθώς και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά αυτή και με την πολύτιμη συνδρομή τους βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ