19.8.2018 13:43

Το συγκινητικό ευχαριστώ της οικογένειας του διασωθέντα στη Λιμενάρχη Ειρ. Αργύρη

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο γιος του 59 χρόνου διασωθέντα από το τραγικό ναυάγιο των Οινουσσών Ι. Πολιτάκη, περιγράφει τις τραγικές στιγμές του ναυαγίου καθώς και τον αγώνα που έδωσε ο πατέρας του για να κρατηθεί στη ζωή παλεύοντας με τα κύματα. 

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά την Κεντρική Λιμενάρχη Χίου Ειρήνη Αργύρη για τον συντονισμό της επιχείρησης που ακολούθησε, την οποία συντόνιζε προσωπικά η ίδια μέσα από το ΠΑΘ 080 του Λιμενικού Σώματος. 

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Πολιτάκη 

Μόλις επέστρεψε ο πατέρας μου στο σπίτι. Για 14 ώρες πάλευε με τα κύματα χωρίς σωσίβιο μεταξύ Χίου και Τουρκίας. Είχε φύγει χθες το μεσημέρι για να πάει μ' ένα φίλο και τα παιδιά του στις Οινούσσες με το σκάφος τους, το οποίο ανατράπηκε 15:25 και στις 17:00 βυθίστηκε. Ο πατέρας των παιδιών βρέθηκε νεκρός, ενώ ακόμα αγνοείται ο 23χρονος γιος της οικογένειας. Η 24χρονη κόρη βρέθηκε τα ξημερώματα κι ο πατέρας μου στις 05:25. Μου ζήτησε να γράψω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσω το λιμενικό, όσους βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης και κυρίως το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου Άγιος Ευστράτιος Ν080 για τη σοβαρότητα και τα ταχύτατα αντανακλαστικά· ειδικά τη λιμενάρχη Χίου, κα Αργύρη, η οποία συντόνισε τις διαδικασίες και ζήτησε να βρεθούν άμεσα καύσιμα για τα φουσκωτά σκάφη του λιμενικού, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα κι αν χρειαζόταν να πληρωθούν από την τσέπη των υπαλλήλων.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ