21.2.2023 11:38

Το γλέντησαν οι Μεστούσοι της Αττικής

Με επιτυχία πέρα των προσδοκιών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19/2 η ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας της «ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΤΟΥΣΩΝ ΧΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ» στην αίθουσα TERRA VERDE στη Νίκαια.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει:

«Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κύριος Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής Χίου κύριος Α. Μιχαηλίδης, η πρόεδρος της ΟΧΣΑ κυρία Μαριέλα Βαρώνη, ο αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ κύριος Κώστας Λυμπουσάκης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος κύριος Αυγουστής Παπατουκάκης ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή, επίσης τους δωρητές για τις προσφορές τους στη λαχειοφόρο και προέτρεψε Μεστούσους και φίλους να συναντηθούμε την Καθαρή Δευτέρα στα Μεστά για τον ΑΓΑ.

Με πολύ κέφι από την αρχή της εκδήλωσης με το χορευτικό του συλλόγου να ξεσηκώνει τον κόσμο και με την εκπληκτική ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ, τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑ και την νησιώτικη ορχήστρα τους το γλέντι άναψε. Η αίθουσα θύμισε ΛΙΒΑΔΙ με χαρούμενα πρόσωπα και χορούς μέχρι το βράδυ, φέρνοντας στο μυαλό και κυρίως στην καρδιά όλων μας την ανάμνηση των λατρεμένων μας ΜΕΣΤΩΝ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ