14.5.2018 9:33

Το «ευχαριστώ» του Στ. Μιχαηλίδη

Φαίνεται να είχε Άγιο ο Σταύρος Μιχαηλίδης, καθώς  χθες ενεπλάκη σε ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο, αφού σήμερα το πρωί κατάφερε να ευχαριστήσει όσους ανησύχησαν και όσους έσπευσαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και προσωπικά να του ευχηθούν περαστικά.

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Στ. Μιχαηλίδης δήλωσε ότι είναι καλά και ότι θα επιστρέψει «στο έργο του» όσο το  δυνατόν συντομότερα.

Καλημέρα, αγαπημένοι μας φίλοι. Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για την αγάπη και την έγνοια σας με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που μου συνέβη χθες το βράδυ πηγαίνοντας στον εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ισιδώρου. Έχω κάποια κατάγματα αντιμετωπίσιμα. Από την πρώτη στιγμή τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας με φρόντισαν και με περιέθαλψαν αδελφικά. Τους ευχαριστώ θερμά όλους καθώς και την κ. Διοικητή για το ενδιαφέρον της. Ελπίζω με τις πρεσβείες του Αγίου μας που σήμερα γιορτάζουμε τη Χάρη του και την βοήθεια του Θεού σύντομα να είμαι και πάλι όρθιος και...επί τω έργω!!!», έγραψε ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ