7.1.2024 9:54

Το "ευχαριστώ" του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Σχολείου Χίου για τη μετεγκατάσταση σε νέο κτίριο

Ο Σύλλογος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χίου με την ευκαιρία της μετεγκατάστασης στον νέο πιστοποιημένο χώρο ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον πρώην Δήμαρχο Χίου κο Σταμάτη Κάρμαντζη και τον πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας κο Νίκο Ξυλά, για την βοήθεια και την συνεργασία που υπήρξε με τον Σύλλογο μας, σε ένα πάγιο αίτημα της αναγκαίας μετεγκατάστασης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χίου. 

Επίσης, θέλουμε να επισημάνουμε στις δηλώσεις που έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Πρόνοιας κος Πατεριμός Γιώργος σε τοπικό ΜΜΕ ότι, στην 4ετία της θητείας του δεν λάβαμε ουδέποτε την βοήθειά του στον αγώνα που δίναμε, αντιθέτως μας διαβεβαίωνε ότι η μετεγκατάσταση του Σχολείου δεν είναι δυνατόν να γίνει γιατί αυτό θα επηρεάσει την δημιουργία του νέου Ειδικού Σχολείου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι, τα παιδιά μας στεγαζόταν σε ένα ακατάλληλο χώρο και κύριο μέλημά μας ήταν η ΑΜΕΣΗ μετεγκατάσταση σε έναν προβλεπόμενο – πιστοποιημένο χώρο κατάλληλο για παιδιά ΑΜΕΑ και χαιρόμαστε που ήμασταν η αφορμή για την ολοκλήρωσή του. Ευελπιστούμε σε ταχύτερες ενέργειες για την ανέγερση του Νέου Ειδικού Σχολείου, ενός σχολείου που δικαιούνται τα παιδιά μας, όπως όλα τα παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ