14.3.2018 20:06

Το «ΆΡΤΙΟΝ» στο πλευρό της οικογένειας Κουτσοβάσιλου

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που η οικογένεια Κουτσοβάσιλου, έχασε την κορωνίδα της, καθώς ο άτυχος άντρας άφησε πίσω του μικρά παιδιά και την σύζυγο του εγκυμονούσα. Όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν την οικογένεια και συνεχίζουν, αφού ο Σύλλογος «Άρτιον» την Κυριακή διοργανώνει μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια.

Ο μάγος Doro, ο οποίος προσφέρθηκε με χαρά να συμμετέχει  αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, θα παρουσιάσει το κόλπο του με τις ομπρέλες, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

«Θέλω να ευχαριστήσω  το ξενοδοχείο Χανδρής που μας δίνει το χώρο του για αυτή την εκδήλωση. Ο κουμπαράς μας θα στηθεί στη είσοδο και είναι εθελοντική συνεισφορά και στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα κάνουμε και ένα bazaar, με τα έσοδα του επίσης να διατίθενται στην οικογένεια Κουτσοβάσιλου», υπογραμμίζει η πρόεδρος του "Άρτιο"ν, Β. Κριτάκη.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Tags: ΑΡΤΙΟΝ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ