5.1.2016 10:31

Την «κάνουν» με ελαφρά πηδηματάκια

8 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Δεν έχασαν την ευκαιρία 8 δημοτικοί υπάλληλοι και μόλις έγινε αντιληπτή η προκήρυξη μετατάξεων σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, έσπευσαν αμέσως να καταθέσουν αίτηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «π» πρόκειται για συνολικά 8 αιτήσεις από το Δήμο Χίου.

 Οι 7 από αυτές αφορούν σε στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να μεταταχθούν κυρίως στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αλλά και στην Περιφέρεια, ενώ 1 στέλεχος της Υπηρεσίας Πρασίνου δήλωσε ότι επιθυμεί μετάταξη σε υπηρεσία της Αρχαιολογίας.

Όπως πάντως έγινε γνωστό οι συγκεκριμένες μετατάξεις θα πρέπει να συνοδευτούν από τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Μ. Βουρνού, ο οποίος εξετάζει το ζήτημα χωρίς προς το παρόν να έχει αποφασίσει.

«Πλήγμα για την υπηρεσία»

Τον προβληματισμό της για την συγκεκριμένη εξέλιξη εξέφρασε μέσω του «π» η προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας Ελευθερία Κοκολάκη λέγοντας ότι: «με δεδομένο ότι όποιος υπάλληλος φεύγει δεν αναπληρώνεται από άλλον αλλά το κενό παραμένει, θεωρώ ότι η πιθανή αποχώρηση 7 υπαλλήλων θα αποτελέσει πλήγμα.

»Τα κίνητρα του καθενός είναι προσωπικά. Το ότι κάποιος έκανε αίτηση για μετάταξη δεν σημαίνει ότι αυτή θα γίνει αποδεκτή. Δεν μπορώ από κανέναν να στερήσω αυτό το δικαίωμα», κατέληξε η ίδια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ