27.7.2015 16:08

Την έσωσε από τα παγωμένα νερά [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Κ. Γιασεμής μαζί με ένα φίλο του γυρνούσαν εν πλω το βράδυ του Σαββάτου με το σκάφος τους από ψάρεμα στις Οινούσσες όταν κλήθηκαν από το Λιμενικό σε βοήθεια προκειμένου να αναζητήσουν μια μετανάστη που βρέθηκε στη θάλασσα.

Την κοπέλα τη βρήκαν να κολυμπά κι όταν τους είδε ήταν σε κατάσταση πανικού, τη διαβεβαίωσαν ότι δεν κινδύνευε και μετά από λίγο την ανέσυραν από τα θάλασσα σώζοντας της τη ζωή, αφού όπως η ίδια δήλωσε κολυμπούσε για τέσσερις ώρες. Συγκλονισμένος ακόμη από την εμπειρία του ο Κ. Γιασεμής δήλωσε στο www.politischios.gr: «Ήταν μια εμπειρία συγκλονιστική. Δε θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα ότι το κορίτσι έπιασε το χέρι μου και την έβγαλα έξω από το νερό. Εκείνη την ώρα κρατήσαμε στη ζωή ένα παιδί, στην ίδια ηλικία με τα δικά μας παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ενώ την επόμενη μαζί με τη σύζυγο τους επισκέφτηκαν την κοπέλα στον καταυλισμό στο Μερσινίδι «είδα στα μάτια της μια ηρεμία προφανώς σκέφτεται ότι τα δύσκολα πέρασαν κι ελπίζει ότι από δω και μπρος θα έχει μια καλύτερη ζωή», κατέληξε ο ίδιος με την ελπίδα ότι όντως για τη μικρή τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ