20.11.2014 15:10

«Τιμή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στην ξεχωριστή βαρύτητα που πρέπει να αποδοθεί στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές εστιάζει στο μήνυμά του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης.

«Η Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια ευκαιρία όχι μόνο για την απόδοση της απαιτούμενης τιμής στα στελέχη τους, αλλά και ημέρα σκέψης για το ρόλο και την αποστολή τους.

Ειδικά για μας τους νησιώτες του Αιγαίου, έχει ξεχωριστή βαρύτητα η παρουσία και η αποστολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων, στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, το οποίο αποτελεί στοιχειώδη προϋπόθεση για την ειρήνη, την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας.

Στην ακριτική περιοχή μας, οι φρουροί των συνόρων μας και οι υπερασπιστές της εθνικής μας ανεξαρτησίας είναι κομμάτι από την καθημερινή ζωή μας, μέρος της πραγματικότητας που ζούμε.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω στους άνδρες και στις γυναίκες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, και ειδικά σε όσους και όσες υπηρετούν στα νησιά μας, τις καλύτερες ευχές μου», αναφέρει με αφορμή την ημέρα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ