8.10.2015 9:29

Τι κρύβεται πίσω από το τρέιλερ του Βαρουφάκη; - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλεί το νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιάνη Βαρουφάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το τρέιλερ "Οι 1101 έρχονται" αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών ετοιμάζεται να αναγγείλει τη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής πολιτικής κίνησης.

Ανάμεσα στους 1101 που θα “αλλάξουν” τον κόσμο είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος.

Σε ερώτηση του Star ο κ. Εφήμερος δεν αποκάλυψε αν πρόκειται για αναγγελία της ευρωπαϊκής κίνησης, για το οποίο είχε μιλήσει ο πρώην υπουργός οικονομικών προεκλογικά.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, επειδή υπάρχει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας. Καθώς θα περνάνε οι μέρες θα δείτε ότι θα βγουν και άλλα τέτοια τρέιλερ και θα αρχίσουν να αλλάζουν οι άνθρωποι που θα εμφανίζονται. Έχει ένα νόημα όλο αυτό, υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική. Η μουσική είναι επική, γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι όταν αποκαλυφθεί θα βοηθήσει στο να γίνει μία αλλαγή» ο κ. Εφήμερος δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε  στα 1101 άτομα δεν θα είναι μόνο Έλληνες. «Θα δείτε τουλάχιστον ένα Βρετανό πολύ σύντομα» ο δημοσιογράφος πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του Star:


Το τρέιλερ με πρωταγωνιστή το Βαρουφάκη από Enikos_gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ