23.1.2013 14:15

Τι γυρεύει ο Στρατός στην πίτα του Μελανιούς; (ΦΩΤΟ)

Την ικανοποίηση της παρουσίας πάνω από 70 ατόμων στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου του Μελανιούς «Η Μέλαινα Άκρα» γεύτηκαν τα μέλη της διοίκησης του την περασμένη Κυριακή. Η συμμετοχή και η συμπαράσταση των Μελανούσσων στις προσκλήσεις του Συλλόγου είναι βέβαια πάντοτε ενισχυμένη και τούτη τη φορά πιστοποιήθηκε από την προσφορά των κυριών του χωριού στο κέρασμα που συνόδεψε τη λιτή εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ανακοίνωσε ότι το 2013 ο εορτασμός της μνήμης των θυμάτων της Σφαγής της Χίου θα γίνει στο Μελανιός, ενώ ζήτησε και από τους χωριανούς φωτογραφικό υλικό προηγούμενων ετών που διαθέτουν για να καταγραφεί, αρχειοθετηθεί και εκδοθεί.

Παρούσα στην εκδήλωση αντιπροσωπεία της 96 ΑΔΤΕ, από δυο αντισυνταγματάρχες. «Θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε στο χωριό σας», είπε ο κ. Φραγκομίχαλος, απευθυνόμενος στους στρατιώτες του ακριτικού φυλακίου. Η τόσο οργανωμένη τιμητική παρουσία του Στρατού, βέβαια, ίσως προϊδεάζει για την κρυφή ελπίδα της Ταξιαρχίας να μονιμοποιήσει το πεδίο βολής στην περιοχή, θέμα πάντως για το οποίο δεν έγινε η παραμικρή νύξη. Κοντοζυγώνουν όμως οι ημέρες για τη χειμερινή άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας και αργά ή γρήγορα το θέμα θα απασχολήσει εκ νέου την επικαιρότητα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ