18.9.2015 12:06

Θετική αποτύπωση στα ζητήματα της εκπαίδευσης

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χίου, συνάντηση, για θέματα που αφορούν την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του νησιού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Α. Καλάργαρης, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου Α. Κελεπερτζής, η διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χίου Ε. Βλυσίδου, ο αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας Γ. Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών του Δήμου Χίου Α. Καρίβαλης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν στις κτιριακές υποδομές των σχολείων, όλων των βαθμίδων στο νησί. Επίσης, εκτενής αναφορά έγινε στα θέματα λειτουργίας  των σχολικών  μονάδων, των σχολικών επιτροπών, όπως και της αξιοποίησης των κληροδοτημάτων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας, των τελευταίων μηνών, για τα παραπάνω ζητήματα,  αξιολογήθηκαν οι ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα και τέθηκε ο σχεδιασμός για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ