17.12.2014 13:25

Θετικές εντυπώσεις από το πρόγραμμα Φιλοζωικής Εκπαίδευσης

 Με επιτυχία διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα φιλοζωικής εκπαίδευσης της Κιβωτού Μυτιλήνης σε δύο σχολεία της Χώρας και σε δύο σχολεία του Βροντάδου. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου θα αναλάβει να το συνεχίσει μέσα στη σχολική χρονιά. Ευχαριστίες εκφράζονται προς την Κλαίρη Θαλασσινού και τον  Παντελή Καμπούρη για τη συμβολή τους στην διοργάνωση.

   Αξίζει να αναφερθεί πως τα μέλη της Κιβωτού της Μυτιλήνης εντυπωσιάστηκαν από το επίπεδο γνώσεων στα παιδιά των δημοτικών σχολείων που επισκέφτηκαν και ανέφεραν πως έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον από τα παιδιά στη Λέσβο και στη Λήμνο όπου πραγματοποιείται το ίδιο πρόγραμμα. Ενθουσιάστηκαν επίσης από τη φιλοξενία, το φαγητό και την ομορφιά της πόλης και του Βροντάδου. «Δικαιολογημένα μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε Χιώτες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ