16.9.2015 8:16

Το θαύμα της ζωής εν πλω για Πειραιά

ΝΕΑΡΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥ «ΑΡΙΑΔΝΗ» ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ

Στιγμές έντονης συγκίνησης έζησαν τα μέλη του πληρώματος του «Αριάδνη» που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενώ το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά ειδοποιήθηκαν ότι νεαρή Σύρια επιβάτης που ήταν σε ενδιαφέρουσα, έπρεπε να γεννήσει.

Η κινητοποίηση από το πλήρωμα υπήρξε άμεση. Παρότι το «Αριάδνη» έπλεε μεσοπέλαγα ο Πλοίαρχος πήρε την απόφαση επιστροφής του πλοίου στο Λιμάνι της Χίου ενώ κάλεσε από τα μεγάφωνα όσους είχαν γνώση να βοηθήσουν.

Για καλή τύχη όλων ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχε και μία Μαία. Έτσι με τη βοήθεια του Καπετάνιου, της Μαίας και δύο ακόμα επιβατών η νεαρή Σύρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι εν πλω.

Σε ότι αφορά στο «Αριάδνη» επέστρεψε στο λιμάνι της Χίου στις 02:35 της Τετάρτης και αναχώρησε 40 λεπτά αργότερα για τον Πειραιά. Άμεση υπήρξε και η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που περίμενε με ασθενοφόρο στο λιμάνι προκειμένου να μεταφέρει τη νεαρή μητέρα και τον γιο της στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ