19.8.2014 13:16

Τέλος εποχής για τους ΧΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Με συνολική έκπτωση που φθάνει το 58% κατοχυρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε χιακών συμφερόντων εταιρία το έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ της πόλης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν στα 2 εκ. ευρώ συν ΦΠΑ γεγονός που σημαίνει ότι με τη συγκεκριμένη έκπτωση ο Δήμος θα εξοικονομήσει πάνω από 1 εκ. ευρώ.

«Με τη συγκεκριμένη εργολαβία κλείνει οριστικά ο κύκλος ζωής των ανεξέλεγκτων σημείων ρίψης απορριμμάτων. Η Χίος συνολικά είχε 26 τέτοια σημεία διάσπαρτα σε όλο το νησί. Για το τέλος αφήσαμε τον ΧΑΔΑ της πόλης. Ο χώρος θα αποκατασταθεί πλήρως όπως έχει γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που αναμορφώσει τελείως την εικόνα της περιοχής όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα», σημείωσε στον «π» ο Δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ