20.10.2014 18:31

Τελικά σιτίστηκαν

Η ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ

Στο γράμμα του νόμου παραλίγο να «κολλήσει» η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χίου καθώς ο μοναδικός επαγγελματίας που κατέθεσε προσφορά σίτισης έναντι 3,8 ευρώ ανά άτομο, στερούνταν του υγειονομικού πιστοποιητικού HACCP που ούτως ή άλλως δεν διαθέτει καμία επιχείρηση στο νησί εκτός δύο ξενοδοχειακών μονάδων.

Καθοριστική υπήρξε η παρέμβαση του διευθυντή του σχολείου Α. Κουτσουδόντη που με την παρουσία του στην Οικονομική Επιτροπή, σημείωσε ότι ήδη τα παιδιά έχουν ξεκινήσει εντατικά μαθήματα και παραμένουν «νηστικά».

Έτσι το Σώμα αποφάσισε να παρακάμψει την τυπική γραφειοκρατική διαδικασία και να δώσει το πράσινο φως στον ανάδοχο αφού προηγουμένως λάβει το πράσινο φως από την Υγειονομική Υπηρεσία ότι πληροί το εγχειρίδιο του ΕΦΕΤ για την ασφάλεια των προσφερόμενων τροφίμων στους πελάτες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ