19.2.2014 16:27

Ταυτότητες για ένα μήνα ακόμη στην Α.Δ. Χίου

ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ

Κατά προτεραιότητα σε μαθητές, σε εκείνους που την έχουν χάσει και σε εκείνους που πρόκειται να ταξιδέψουν, εκδίδονται οι αστυνομικές ταυτότητες από το Α.Τ.Χίου.

Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και μέρες, κι αντιμετωπίζεται σε όλη τη χώρα αφού το υπουργείο Δημόσιας Τάξης  «ξέμεινε» από ειδικό χαρτί και αυτοκόλλητες  ταινίες(ζελατίνες.).

Μέχρι να γίνει η νέα παραλαβή η εντολή που έχει δοθεί λόγω της έλλειψης χαρτιού,  είναι να εκδίδονται μόνο τα απαραίτητα δελτία, καθώς το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας έως ότου παραλειφθούν οι νέες παρτίδες.

Στη Χίο μέχρι στιγμής και όπως εκτιμά η αρμόδια υπάλληλος  οι ζελατίνες που υπάρχουν  θα καλύψουν τις ανάγκες ενός μήνα. Από εκεί και μετά υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι θα έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια, οπότε χαρτί κι αυτοκόλλητα θα βρίσκονται στα κατά τόπους γραφεία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ