1.5.2015 12:42

Συνειδητά αγωνιστικά την Πρωτομαγιά και κάθε μέρα

ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Παλμό συμμετοχή και συγκίνηση ιδιαίτερα την ώρα του χαιρετισμού της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Ευγ. Κώτη με συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πλαστήρα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Ξεχωριστά και φέτος, αφού δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε οι εργαζόμενοι να κατέβουν σε μια συγκέντρωση και να είναι περισσότεροι, οι εργαζόμενοι του ΠΑΜΕ διατράνωσαν πως ο αγώνας συνεχίζεται αφού τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Σε μια συμβολική κίνηση για τους μετανάστες θύματα που βρέθηκαν στον υγρό τάφο του Αιγαίου αναζητώντας καλύτερη τύχη,  με το τέλος της συγκέντρωσης σε πορεία, κατευθύνθηκαν στο λιμάνι όπως πέταξαν γαρύφαλλα ως ελάχιστη τιμή και εν ήδη μνημόσυνου για τους πρόσφυγες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ