24.4.2018 8:06

Συγκίνηση για την πρόωρη απώλεια του Άνθιμου Τσουκάρη

Πάλεψε μέχρι τέλους με όπλο του τη θέληση για ζωή και αναμμένη την ελπίδα ο Άνθιμος Τσουκάρης. Η είδηση του θανάτου του, καταβεβλημένος από την άνιση μάχη με την επάρατο, σκορπά θλίψη σε όσους γνώρισαν έναν αληθινό αγωνιστή της ζωής από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε.

Πότε με την ιδιότητα του πληρώματος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και κυρίως ως γαλακτοπαραγωγός ο Άνθιμος έδωσε τους αγώνες του είτε στα συνεταιριστικά σχήματα που συμμετείχε, είτε στην αρένα της ιδιωτικής αγοράς, παράγοντας το τελευταίο διάστημα, στηριζόμενος στη βοήθεια της οικογένειας του, «το τυρί του Άνθιμου».

Η Χίος θα τον θυμάται με συγκίνηση ως ένα παλικάρι της βιοπάλης, αδικημένο από τη μοίρα, που δεν του επέτρεψε να στηρίξει τα όνειρα του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ