4.1.2016 16:14

Στους Χιώτες Δημοσιογράφους το φλουρί του Δήμου Χίου [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

Με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2016 που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη σύμβαση μεταξύ Δήμου και Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής για την παραχώρηση του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. και τη μετατροπή του σε Κέντρο Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.).

Παρουσία Ιερέα της Μητρόπολης Χίου που ευλόγησε την πίτα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκοψε τα πρώτα κομμάτια δίνοντας τη θέση του στον Δήμαρχο Χίου Μ. Βουρνού.

«Εύχομαι σε όλους του συμβούλους με σωφροσύνη και μυαλό να λαμβάνουμε όλοι τις πιο σωστές αποφάσεις για τον τόπο μας και με ομόνοια να υπηρετούμε το συμφέρον των πολιτών μας. Με τη χάρη του Θεού θα το καταφέρουμε διασφαλίζοντας για το νησί μας ένα καλύτερο μέλλον», ήταν η ευχή του Δημάρχου Χίου.

Παρά πάντως την προσμονή πολλών, το φλουρί τελικά βρίσκονταν στο προτελευταίο κομμάτι της βασιλόπιτας το οποίο δόθηκε στους Χιώτες Δημοσιογράφους με τον Κλ. Χρύση να ευχαριστεί τα τοπικά ΜΜΕ για την αδιάκοπη παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Σώματος.

Το κομμάτι παρέλαβε ο δημοσιογράφος του «Πολίτη» Π. Φύκαρης, μεταφέροντάς το στους συναδέλφους Β. Αμέντα από την «Αλήθεια», Γ. Παγούδη από τον «Αστραπάρη» και Γ. Γιαννάρα από την τηλεόραση «Πατρίδα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ