4.6.2015 12:26

Στον εισαγγελέα ο Μπέλλας;

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΗΣ, Ο ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ

Αποφασισμένος να καταγγείλει στον Εισαγγελέα τη Διεύθυνση Δασών, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης για την μεγάλη υπηρεσιακή καθυστέρηση έως κωλυσιεργία που επιδεικνύει  στην υπόθεση έγκρισης της επισκευής του τμήματος του κεντρικού δρόμου Καρυές – Νέα Μονή – Αγ. Πατέρες το οποίο  έχει υποστεί σημαντικές καθιζήσεις και ρωγμές. Με αφορμή τον τραυματισμό πολίτη στο πρόσφατο τροχαίο ατύχημα της περασμένης Κυριακής,  ο Σταμάτης Κάρμαντζης καθιστά υπεύθυνους όλους όσους λειτουργούν επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια και δηλώνει στον «π» ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στον Εισαγγελέα.

«Αν θεωρεί σωστό μια υπηρεσία ότι μπορεί να δίνει εγκρίσεις μετά από έξι μήνες για ένα απόλυτα αναγκαίο έργο και οι πολίτες να κυκλοφορούν με ανασφάλεια, ας κρίνει ο κόσμος τις πρακτικές της. Η αδιαφορία ή η κωλυσιεργία της Διεύθυνσης Δασών είναι εγκληματική πράξη  Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι».

Το έργο έχει δημοπρατηθεί, έχει κυρηχθεί  ανάδοχος, όμως δεν εκτελείται και κινδυνεύει να απενταχθεί επειδή η Διεύθυνση Δασών ζητάει την κατάρτιση τεχνικού δελτίου στο οποίο θα αναφέρονται οι περιβαλλοντικοί όροι των εργασιών και θα περιγράφεται η διασφάλιση τους. Αντίθετα, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας υποστηρίζει  ότι δεν χρειάζεται δελτίο περιβαλλοντικών όρων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ