16.9.2014 10:49

Στο "International Day" στη Σμύρνη ο Δήμος Χίου

Μετά από σχετική ενημέρωση που έλαβε ο Δήμος Χίου, το Ελληνικό Κλιμάκιο Νατοϊκού Στρατηγείου Σμύρνης θα φιλοξενήσει στους χώρους του εκδήλωση με την επωνυμία «International Day» (Διεθνής Ημέρα), στις 11 Οκτωβρίου 2014.

Πρόκειται για ετήσιο θεσμό, που επικεντρώνεται στην προβολή του πολιτισμού του κάθε λαού. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, με συμμετοχή από ποικίλους φορείς και εκπροσώπους κρατών – μελών του Ν.Α.Τ.Ο, Εμπορικά Επιμελητήρια, τουριστικούς οργανισμούς, κατοίκους και επισκέπτες της Σμύρνης και της ευρύτερης περιοχής.

Για την οργάνωση του ελληνικού περιπτέρου, προτείνεται η αποστολή έντυπου υλικού, καθώς και τοπικών προϊόντων, μέσα από τα οποία θα προβληθούν οι ομορφιές και οι γεύσεις του νησιού μας.

Οι επαγγελματίες που σχετίζονται με τον Τουρισμό και θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, στο τηλ. 22713 – 50866.

 

          

    

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ