21.7.2014 18:42

Στο δρόμο προς την Αγιά Μαρκέλλα

Το καλούν οι μέρες για μια αναφορά στην Αγία Μαρκέλλα. Διαβάσατε και την Παρασκευή ότι την επιχειρώ διαφορετικά. Πρότεινα τη στάση στην Κατάβαση, τώρα πάμε ένα βήμα πιο κοντά, στη Λήμνο.

Εκεί από φέτος η Άννα Τσίλα – Μαδιανού μας υποδέχεται στο καφέ – ουζερί «άμμος» με διαδοχικές προσφορές. Πρώτα απ’ όλα δωρεάν ξαπλώστρες στη μαγευτική παραλία της Λήμνου, με ελεύθερη πρόσβαση στο internet και – πολύ σημαντικό για τις ημέρες που διανύουμε – ιδιόκτητο πάρκινγκ. Από μόνες τους οι προσφορές δείχνουν μια διάθεση δοτική από την επιχείρηση, που δύσκολα τη συναντάμε.

Πλάι στο κύμα, σε μια πολύ προσεγμένη κατασκευή, απόλυτα δεμένη και με τη φυσιογνωμία του καταστήματος στην αντίπερα όχθη του δρόμου, γεύεστε από βάφλα, παγωτό ή πίτσα, ως εξαιρετικούς ουζομεζέδες δια χειρός Μπάμπη Νταούτη, αν είσθε ή αισθάνεστε πιο μερακλήδες.

Μαύρη διαφήμιση, θα αναρωτηθείτε. Μακριά από μένα τέτοια διάθεση. Επιδιώκω απλά να είμαι αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων απ’ την Αμανή και ιδιωτικές πρωτοβουλίες όπως αυτή σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν. Επιχειρηματική δράση σε καιρούς χαλεπούς, ενώ οι ιδιαίτερες συνθήκες στην περιοχή τη μετατρέπουν σε τόλμημα υψηλότατου ρίσκου, χρειάζονται από όλους μας στήριξη. Κι εσάς επομένως, τώρα που ο δρόμος προς τη Λήμνο, με κατεύθυνση την Αγία Μαρκέλλα είναι σχεδόν … υποχρεωτικός. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ