30.8.2014 17:07

Στο δρόμο που χάραξε η οικογένεια !

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Θ. ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΕΛΕΥΘΩ»

Mε τις καλύτερες προοπτικές και θεμέλια ενισχυμένα από τις ολόψυχες ευχές των γονιών του Γιάννη και Γιούλας, των αδελφών, της γιαγιάς Ναυσικά Βορριά, των φίλων, συγγενών,  της εκκλησίας και συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, ο 33χρονος γιατρός γυναικολόγος - μαιευτήρας Θεοδόσιος Αργυρούδης εγκαινίασε το απόγευμα της Παρασκευής το ιατρείο του, στις υπερσύγχρονες οικογενειακές εγκαταστάσεις της Πολυκλινικής ΕΛΕΥΘΩ, στην οδό Βερίτη.

Οι ιδιοκτήτες, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό αγκάλιασαν όλους όσους έσπευσαν να χαρούν με τη χαρά της οικογένειας Αργυρούδη. Οι μεγαλοπρεπείς χώροι του κτιρίου και της αυλής πρόσφεραν στους καλεσμένους την δυνατότητα να απολαύσουν τα ατμοσφαιρικά εγκαίνια και την εξαιρετική βραδιά στο ισόγειο του κτιρίου ή δίπλα στο μάγκανο και τη στέρνα του κτήματος με τη συνοδεία πλούσιου μπουφέ και κουβεντούλας

Όπως τόνισε και ο ιερέας Δημήτριος Γεώμελος, στο χαιρετισμό του μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού, ο Θεοδόσης έχει όλα τα προσόντα να διευρύνει τους ορίζοντες του λειτουργήματος και της επιχείρησης που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Αργυρούδης με ατέλειωτα μερόνυχτα δουλειάς, επαγγελματικό κύρος  και κοινωνική ευαισθησία. Ο “π” εύχεται από καρδιάς καλές δουλειές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ