24.12.2015 10:28

Στο αυτόφωρο ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Γ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΙ Γ. ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Σε νέες περιπέτειες μπλέκεται ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς που οδηγήθηκε στη στην Εισαγγελία Χίου με την αυτόφωρη διαδικασία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλαν σε βάρος του ο Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου Γιάννης Ζαφείρης καθώς και ο ηθοποιός του περιφερειακού θεάτρου Γιώργος Παυλιδάκης για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων.

Ο Μανώλης Βουρνούς μόλις πληροφορήθηκε την μήνυση που υποβλήθηκε παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία όπου έδωσε κατάθεση.

Σε αυτή εξήγηση ότι για τον μεν Παυλιδάκη εκκρεμεί ένταλμα πληρωμής ενώ για τον Γιάννη Ζαφείρη ανέφερε ότι λόγω της ένταξής του στο ενιαίο μισθολόγιο και των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον νόμο, ήταν αδύνατη η καταβολή του δώρου.

Με απόφασή της πάντως η Εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δημάρχου, ζητώντας να εξεταστεί περαιτέρω η υπόθεση ώστε να αποφασιστεί εάν θα οριστεί τακτική δικάσιμο ή θα τεθεί στο αρχείο. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ