2.9.2015 13:06

Στη Χίο τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς» [ΒΙΝΤΕΟ]

Εγκαινιάστηκε χθες στην οδό Καλαμπόκα, παρουσία του προέδρου του, Θ. Πουκαμισά, και πλήθος κόσμου, το φροντιστήριο «Πουκαμισάς» που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στο νησί μας.

Βασισμένο σε νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, προωθώντας τη φροντιστηριακή εκπαίδευση που θέλει τον προγραμματισμό, την εξειδίκευση και την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των μαθητών μέσω  τεστ εξομοίωσης .

Ο πρόεδρος του Ομίλου αναφέρθηκε στην ιστορία των Φροντιστηρίων στο χώρο της εκπαίδευσης και στις  επιτυχίες των μαθητών του, κάλεσε τους Χιώτες να εμπιστευτούν το φροντιστήριο που μόλις άνοιξε στη Χίο και τόνισε πως σε καιρούς δύσκολους οικονομικά ο Όμιλος Πουκαμισά είναι από τους λίγους νομίμως λειτουργούντες που παρέχουν αποδείξεις και παραστατικά και που πραγματικά επιθυμούν να σταματήσει το όργιο της αδήλωτης εργασίας και εισοδημάτων στον χώρο των φροντιστηρίων και των ιδιαίτερων μαθημάτων.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ