30.5.2018 20:47

Στη νέα Βιβλιοθήκη της Μητρόπολης οι μαθητές του Δημοτικού της Ερειθιανής

Τις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «Άγιος Αγαπητός»  επισκέφθηκαν οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξεως του Β’ Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Μαριάννα Πελαντή, Μαρία Τσατσαρώνη και Μαρία Μπουνόβα.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης και ενημερώθηκαν για το πολυποίκιλο περιεχόμενό της. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος τόνισε στα παιδιά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της βιβλιοθήκης, όπως τα τεκμήρια που διαθέτει π.χ. για τον Όμηρο, την Αγία Γραφή, το Βυζάντιο αλλά και τα παιδικά βιβλία διάφορης θεματολογίας.

Τέλος αφού αναπτύχτηκε ένας ενδιαφέρον διάλογος μεταξύ των παιδιών και των συνεργατών της βιβλιοθήκης, ο Σεβασμιώτατος ως ενθύμιο για την επίσκεψή τους, τους μοίρασε ως δώρα, ένα βιβλίο και γραφική ύλη.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ