6.6.2018 20:20

Στη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων τα Χιωτάκια

Με το μάθημα των νέων ελληνικών για τους 156 τελειόφοιτους των ΕΠΑ.Λ. στη Χίο ξεκινούν το πρωί της Πέμπτης οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ενώ την Παρασκευή μπαίνουν στον αγώνα αντίστοιχα οι 323 Χιώτες μαθητές των Γενικών Λυκείων εκ των οποίων οι 24 είναι απόφοιτοι των προηγούμενων ετών. .

Από το σύνολο των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων του νησιού οι 23 θα εξεταστούν προφορικά στο 2ο Γυμνάσιο Χίου που αποτελεί το ειδικό εξεταστικό κέντρο. Οι υποψήφιοι των ΓΕ.Λ. επέλεξαν 116 τον τομέα Οικονομίας και Πληροφορικής, 107 τις ανθρωπιστικές σπουδές και 100 τη θετική κατεύθυνση.

Φέτος συνολικά 33 μαθητές από τα Γενικά Λύκεια και 26 από τα ΕΠΑ.Λ. αποφάσισαν να μη δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Σε ότι αφορά στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. οι εξετάσεις θα γίνουν στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Χίου το οποίο έχει επιλεγεί ως εξεταστικό Κέντρο ενώ οι αδύνατοι φυσικώς μαθητές θα εξεταστούν σε κέντρο στον Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ