7.3.2017 12:44

Σκοτάδι ενημέρωσης από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Την αδιέξοδη τακτική του σε βάρος των επαγγελματιών και των κατοίκων του νησιού, συνεχίζει παρά τα εκατοντάδες παράπονα ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικού της ΔΕΗ.

Για μία ακόμη φορά χωρίς καμία προειδοποίηση, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησαν σε εργασίες συντήρησης του δικτύου αφήνοντας επαγγελματίες και κατοίκους χωρίς ρεύμα για πάνω από 6 ώρες.

«Να βλέπατε το site τη ΔΕΗ»

Στα παράπονα των κατοίκων και των επαγγελματιών η ΔΕΗ και πάλι απάντησε ότι οι διακοπές είχαν αναρτηθεί στο site του ΔΕΔΔΗΕ, παροτρύνοντας τους κατοίκους να το επισκέπτονται συχνότερα προκειμένου να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες εργασίες.

«Από τις 08:15 το πρωί είμαστε χωρίς ρεύμα. Για μία ακόμη φορά δεν υπήρξε ούτε γραπτή ούτε προφορική ενημέρωση. Είναι αδιανότητο ένας άνθρωπος να ξεκινάει τη μέρα του μπαίνοντας στο site του ΔΕΔΔΗΕ για να δει αν θα υπάρχει διακοπή ρεύματος. Δεν λαμβάνουν υπ όψη τους ότι υπάρχουν και ηλικιωμένοι συμπολίτες μας από τους οποίους απαιτούν να μπαίνουν στον υπολογιστή για να ενημερώνονται», ανέφερε ένας από τους επαγγελματίες της οδού Λιβανού στον «π».

«Δεν δεχόμαστε υποδείξεις»

Εξίσου εριστική υπήρξε όμως και η αντίδραση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, όταν ρωτήθηκαν από τους κατοίκους για ποιο λόγο δεν ενημερώθηκαν.

«Μας είπαν ότι δεν δέχονται κριτική για τη δουλειά μας και ότι αν έχουμε παράπονα να τα κάνουμε αλλού», δήλωσε επιχειρηματίας της οδού Λιβανού.

Για την ιστορία πάντως σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ είχε προγραμματίσει διακοπές στις οδούς: ΠΟΡΦΥΡΑ , ΚΟΥΒΕΛΑ , ΠΛΑΤΗ ΑΓΑΠΙΟΥ , ΛΙΒΑΝΟΥ Μ. , ΜΙΧΑΛΩΝ , ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΑΛ , 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΙΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΡΒΑ ΦΡΑΓΚΟΒΟΥΝΙ ΧΙΟΥ , ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑ , ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΩΡΟΜΑΛΟΥ , ΟΔΟΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ , ΚΑΛΒΟΚΟΡΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ