30.4.2015 13:01

Σε χιώτικους ρυθμούς οι επιβάτες του Celestyal Crystal [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Μία ξεχωριστή εμπειρία υπό την καθοδήγηση των μελών του χορευτικού συγκροτήματος του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου «ο Άγιος Μηνάς» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι 470 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Crystal που προσέγγισε στο λιμάνι της Χίου στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης.

Τα μέλη του χορευτικού μετά την παρουσίαση 5 χορών και συγκεκριμένα του Συρτού, του πυργούσικου, της σούστας Βολισσού, της κρητικής λεμονιάς και του χασάπικου κάλεσαν τους επιβάτες του πλοίου να ανέβουν στη σκηνή και να χορέψουν σε χιώτικους ρυθμούς.

Μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα διασκεδάζοντας αλλά και μαθαίνοντας τα βασικά βήματα χιώτικων χορών.

Όλα αυτά έπειτα από πρωτοβουλία του γραφείου Τουρισμού του Δήμου στο πλαίσιο της πρώτης προσέγγισης του Celestyal Crystal  για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Το πλοίο με 470 επιβάτες από Αμερική, Ισπανία και Γερμανία απέπλευσε από το λιμάνι της Χίου στις 12:00 το μεσημέρι με προορισμό το νησί της Μυκόνου. Το Celestyal Crystal θα πραγματοποιήσει ακόμα 19 προσεγγίσεις μεταφέροντας συνολικά πάνω από 10.000 επισκέπτες. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ