29.7.2014 19:29

Σε διευρυμένη σύσκεψη

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί υπάρχει τέτοια νηνεμία από πλευράς νεοκλεγμένης περιφερειακής αρχής. Με εξαίρεση τις σχεδόν καθημερινής βάσης προσωπικές επαφές Γανιάρη – Κάρμαντζη για όλα τα τρέχοντα θέματα, ουδείς από τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους έχει περάσει καν να πάρει μια πρώτη γεύση της λειτουργίας των υπηρεσιών της.

Ίσως γιατί πεποίθηση του Κάρμαντζη είναι ότι δεν πρέπει να λειτουργήσουν προσβλητικά όσο ακόμα ο νόμος ορίζει περιφερειακούς άρχοντες τους απερχόμενους. Σκέπτεται όμως να δώσει μια πιο θεσμική μορφή στη διαδικασία ενημέρωσης. Δυο εβδομάδες πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, να ζητήσει από τον Κ. Γανιάρη να συγκαλέσει σύσκεψη των προϊσταμένων των Διευθύνσεων της Περιφέρειας κι εκεί να συζητηθούν τα κενά, τα προβλήματα και οι υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στη σύσκεψη αυτή θα κληθούν να λάβουν μέρος όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού, ώστε να δοθεί μια σφαιρική εικόνα της κατάστασης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ